dijous, 6 de març del 2008

Les motos són perilloses


nou-Blog

La setmana passada 2 persones de la colla han sufert un accident fent trial, la cual cosa es recomana molta precaució i anar molt ben equipats.

.- Un es va tallar el dit petit del peu (Que ja l'hi han enganxat)

.- L'altre va caure d'esquena trencant-se les puntes de 3 vèrtebres, menys mal que no ha estat greu, cosa que podia haver estat.... no vull ni pensar-ho

Bé de totes maneres és el risc d'anar amb moto... o no es va fer mal en Bou a Granada ?

bou

Ja tenim nou Blog a la COLLA


nou-Blog

A partir d'ara ja tenim nou blog...

Què és un blog?

Blog, weblog, bitá… sens dubte una paraula de moda, un d'aquests termes que de la nit al dia hem començat a veure repetit a tot arreu. Encara que van aparèixer a la fi dels anys 90 i podem considerar el 2004 com el seu any d'explosió en la internet anglosaxona, no ha estat fins als últims mesos del 2005 quan el fenomen ha eclosionat definitivament en el món hispanoparlant.

Definició:
Però què és exactament un blog?
Què ho distingeix de qualsevol altre tipus de lloc web? Sense ànim d'erigir-nos en repartidors de “carnets de blogger” podem resumir que un weblog és una publicació online amb històries publicades amb una periodicitat molt alta que són presentades en ordre cronològic invers, és a dir, l'últim que s'ha publicat és el primer que apareix en la pantalla. És molt habitual que disposin d'una llista d'enllaços a altres weblogs (denominada blogroll) i solen disposar d'un sistema de comentaris que permeten als lectors establir una conversa amb l'autor i entre ells sobre el publicat. És propi dels weblogs fer un ús intensiu dels enllaços a altres blogs i pàgines per a ampliar informació, citar fonts o fer notar que es continua amb un tema que va començar altre weblog.

Estem Treballant per a crear un nou Logo


 nou-Blog

L'equip d'amics de la colla, està treballant per a crear un nou logo que definiexi la nostra colla.
De moment hi han algunes propostes, però s'enesperen algunes més...
per a cualsevol proposta, enviar-la a
colla@canrovira.com


Algunes propostes.... 

Crec que el nom no es defineix molt be...

 

Falta millorar-lo...